Online segítség

Új személyes bélyeggel bővül a kínálat.

Megjelent az Üzenet bélyegem IV: Belföld 35
elnevezésű értékjelzés nélküli promóciós forgalmi és személyes bélyegív

A Magyar Posta 2012. május közepétől Üzenet bélyegem IV: Belföld 35 elnevezéssel új személyes bélyegívet bocsát forgalomba, melynek érdekessége a korábbi bélyeg és szelvényfelületet megcserélve kétszeresére nőtt a megszemélyesítésre alkalmas reklámfelület.

A személyes bélyeg szolgáltatás illetve a termékek köre 2004-es megjelenése óta folyamatosan bővül. Az első Folkloriada bélyegem szelvényére még csak portrék kerülhettek, aztán az ügyféligények ismeretében fokozatosan szélesedtek a lehetőségek: személyes bélyegre kerülhetett már a család kedvenc háziállata, vagy akár a megrendelő új autója is; majd személyes bélyegek felületén már céges logók, reklámüzenetek elhelyezésére is lehetőség nyílt. A bélyegívek változatos tematikában kínálkoznak: születésnap, névnap, ballagás, esküvő, gyerekszületés, karácsony és sorolhatnánk még a lehetőségeket, amikor a személyes bélyeg ajándékozási és levelezési célokra egyaránt tökéletes megoldást nyújt.
2012. május 14-én érkezik meg az az új személyes bélyegív, amely várhatóan egy újabb mérföldkövet fog jelenteni a termék életében. A technológiai támogatottságnak köszönhetően immár lehetőség nyílt arra, hogy a reklám-szelvényrész mérete kétszeresére nőjön. A korábbi 18 x 25,2 mm helyett mostmár 36,25 x 25,2 mm méretű szelvényre kerülhet a megrendelő kívánsága szerinti kép, céglogó vagy üzenet. A kommunikációs felület növekedése ellenére a többi 35 db, semleges grafikájú, Belföld értékjelzésű bélyegképet tartalmazó bélyegívhez hasonlóan egy ív eladási ára 4900 Ft. Az újdonság Benedek Imre grafikusművész tervei szerint a Pénzjegynyomdában készült.

Forrás: Posta

2012 Üzenet Bélyegem IV. - Teljes ív

  • Cikkszám: 012
  • Elérhető: Raktáron
  • 11,990Ft

  • Nettó ár: 11,990Ft

Online segítség